Low-value maize and wheat by-products as a source of ferulated arabinoxylans

Berlanga Reyes, Claudia y Carvajal Millan, Elizabeth y Niño Medina, Guillermo y Rascón Chu, Agustín y Ramírez Wong, Benjamín y Magaña Barajas, Elisa (2011) Low-value maize and wheat by-products as a source of ferulated arabinoxylans. In: Waste water : Treatment and reutilization. InTech, pp. 341-352. ISBN 9789533072494

[img]
Vista previa
Texto
25395.pdf - Versión Publicada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (447kB) | Vista previa
Tipo de elemento: Sección de libro.
Materias: S Agricultura > S Agricultura (General)
Divisiones: Agronomía
Usuario depositante: Editor Repositorio
Creadores:
CreadorEmailORCID
Berlanga Reyes, ClaudiaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Carvajal Millan, ElizabethNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Niño Medina, GuillermoNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Rascón Chu, AgustínNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Ramírez Wong, BenjamínNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Magaña Barajas, ElisaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 28 Abr 2023 22:05
Última modificación: 28 Abr 2023 22:05
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/25395

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year