Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples

De León Zapata, Miguel A. y Saenz Galindo, Aide y Rojas Molina, Romeo y Rodríguez Herrera, Raúl y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2015) Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples. Food packaging and shelf life, 3. pp. 70-75. ISSN 22142894

[img]
Vista previa
Texto
1-s2.0-S2214289415000022-main.pdf - Versión Aceptada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (614kB) | Vista previa
Tipo de elemento: Article
Materias: S Agricultura > S Agricultura (General)
Divisiones: Agronomía
Usuario depositante: Dr. Romeo Rojas
Creadores:
CreadorEmailORCID
De León Zapata, Miguel A.NO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Saenz Galindo, AideNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Rojas Molina, RomeoNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Rodríguez Herrera, RaúlNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Jasso Cantú, DianaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Aguilar González, Cristóbal NoéNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 19 Feb 2015 22:56
Última modificación: 28 Abr 2020 17:54
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/3859

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year