Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples
De León Zapata, Miguel A. y Saenz Galindo, Aide y Rojas Molina, Romeo y Rodríguez Herrera, Raúl y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2015) Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples. Food packaging and shelf life, 3. pp. 70-75. ISSN 22142894
|
Texto
1-s2.0-S2214289415000022-main.pdf - Versión Aceptada Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (614kB) | Vista previa |
URL o página oficial: http://dx.doi.org/10.1016/j.fpsl.2015.01.001
Tipo de elemento: | Article | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Materias: | S Agricultura > S Agricultura (General) | |||||||||||||||||||||
Divisiones: | Agronomía | |||||||||||||||||||||
Usuario depositante: | Dr. Romeo Rojas | |||||||||||||||||||||
Creadores: |
|
|||||||||||||||||||||
Fecha del depósito: | 19 Feb 2015 22:56 | |||||||||||||||||||||
Última modificación: | 28 Abr 2020 17:54 | |||||||||||||||||||||
URI: | http://eprints.uanl.mx/id/eprint/3859 |
Actions (login required)
Ver elemento |