Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Tipo de elemento | No agrupado
Número de elementos: 4.

Hernández, Cristian y Ascacio Valdés, Juan y De la Garza, Heliodoro y Wong Paz, Jorge y Aguilar González, Cristóbal Noé y Martínez Ávila, Guillermo Cristian Guadalupe y Castro López, Cecilia y Aguilera Carbó, Antonio Francisco (2017) Polyphenolic content, in vitro antioxidant activity and chemical composition of extract from Nephelium lappaceum L. (Mexican rambutan) husk. Asian pacific journal of tropical medicine, 10 (12). pp. 1201-1205. ISSN 1995-7645

De León Zapata, Miguel A. y Saenz Galindo, Aide y Rojas Molina, Romeo y Rodríguez Herrera, Raúl y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2015) Edible candelilla wax coating with fermented extract of tarbush improves the shelf life and quality of apples. Food packaging and shelf life, 3. pp. 70-75. ISSN 22142894

Cruz, Virgilio y Rojas, Romeo y Saucedo Pompa, Saul y Martínez, Dolores G. y Aguilera Carbó, Antonio Francisco y Alvarez, Olga B. y Rodríguez, Raúl y Ruiz, Judith y Aguilar González, Cristóbal Noé (2015) Improvement of Shelf Life and Sensory Quality of Pears Using a Specialized Edible Coating. Journal of Chemistry, 2015. pp. 1-7. ISSN 2090-9063

Saucedo Pompa, Saul y Rojas Molina, Romeo y Aguilera Carbó, Antonio Francisco y Saenz Galindo, Aide y De la Garza, Heliodoro y Jasso Cantú, Diana y Aguilar González, Cristóbal Noé (2009) Edible film based on candelilla wax to improve the shelf life and quality of avocado. Food research international, 42 (4). pp. 511-515. ISSN 09639969

esta lista se generó en Fri Apr 26 02:03:16 2024 MDT.