Up a level |
Méndez Zamora, Gerardo y López Puga, Jocelyn Cyan y Valadez Pineda, Alondra y Kawas, Jorge R. y Hernández Martínez, Sara Paola y Sobrevilla Hernández, Gustavo y Rico Costilla, Daniela Saraí y Sinagawa García, Sugey Ramona (2021) Producción de leche de cabra en México y uso de aceites esenciales de plantas aromáticas en su producción. TECNOCIENCIA Chihuahua, 15 (3). pp. 234-245. ISSN 1870-6606
López Puga, Jocelyn Cyan y Rico Costilla, Daniela Saraí y Sobrevilla Hernández, Gustavo y Moreno Degollado, Gustavo y Kawas, Jorge R. y Méndez Zamora, Gerardo (2021) Effects of copper levels on goat carcass traits and meat quality. Small ruminant research, 203. p. 106491. ISSN 0921-4488
García Mazcorro, José Francisco y Lage, Nara N. y Mertens Talcott, Susanne U. y Talcott, Stephen y Chew, Boon y Dowd, Scot E. y Kawas, Jorge R. y Noratto, Giuliana D. (2018) Effect of dark sweet cherry powder consumption on the gut microbiota, short-chain fatty acids, and biomarkers of gut health in obese db/db mice. PeerJ, 6. pp. 1-31. ISSN 2167-8359
Andrade Montemayor, Héctor y García Gasca, Teresa y Kawas, Jorge R. (2009) Ruminal fermentation modification of protein and carbohydrate by means of roasted and estimation of microbial protein synthesis. Revista Brasileira de Zootecnia, 38 (spe). pp. 277-291. ISSN 1516-3598