Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Número de elementos: 2.

López Ibarra, Cristina y Ruíz López, Felipe de Jesús y Bautista Villarreal, Minerva y Báez González, Juan Gabriel y Rodríguez Romero, Beatriz Adriana y González Martínez, Blanca Edelia y López Cabanillas Lomelí, Manuel y Vázquez Rodríguez, Jesús Alberto (2021) Protein Concentrates on Tepary Bean (Phaseolus acutifolius Gray) as a Functional Ingredient: In silico Docking of Tepary Bean Lectin to Peroxisome Proliferator-Activated Receptor Gamma. Frontiers in Nutrition, 8. pp. 1-13. ISSN 2296-861X

Castillo, Sandra y Rodríguez, Alexis y Bautista Villarreal, Minerva y García Solano, Nallely y Gallardo Rivera, Claudia T. y Báez González, Juan Gabriel y Sánchez García, Eduardo y García Alanís, Karla G. (2021) Rheological and mutritional characterization of sweet corn by-product (Cob) to develop a functional ingredient applied in dressings. Frontiers in Nutrition, 8. pp. 1-10. ISSN 2296-861X

esta lista se generó en Thu Nov 21 02:25:26 2024 MST.