![]() | Up a level |
Ayala Rodríguez, Victor Andrés y López Hernández, Abad Arturo y López Cabanillas Lomelí, Manuel y González Martínez, Blanca Edelia y Vázquez Rodríguez, Jesús Alberto (2022) Nutritional quality of protein flours of fava bean (Vicia faba L.) and in vitro digestibility and bioaccesibility. Food Chemistry: X, 14. p. 100303. ISSN 2590-1575
Heredia Rodríguez, Laura y Gaytán Martínez, Marcela y Morales Sánchez, Eduardo y Garza Juárez, Aurora de Jesús y Urías Orona, Vania y González Martínez, Blanca Edelia y López Cabanillas Lomelí, Manuel y Vázquez Rodríguez, Jesús Alberto (2019) Nutritional and technological properties of Tepary bean (Phaseolus acutifolius) cultivated in Mexican Northeast. Czech Journal of Food Sciences, 37 (No. 1). pp. 62-68. ISSN 12121800
Castorena Alba, Martha Montserrat y Vázquez Rodríguez, Jesús Alberto y López Cabanillas Lomelí, Manuel y González Martínez, Blanca Edelia (2018) Cholesterol assimilation, acid and bile survival of probiotic bacteria isolated from food and reference strains = Asimilación de colesterol y supervivencia al ácido y bilis de bacterias probióticas aisladas de alimentos y cepas de referencia. CyTA - Journal of Food, 16 (1). pp. 36-41. ISSN 1947-6345
Solís Pérez, Elizabeth y González Medina, Mario Alberto y López Cabanillas Lomelí, Manuel y Tijerina González, Verónica y Villarreal Pérez, Jesús Zacarías y Imrhan, Victorine y Juma, Shanil y Vijayagopal, Parakat y Boonme, Kittipong y Prasad, Chandan (2017) Association between serum uric acid and metabolic syndrome components in prepubertal obese children (Tanner Stage I) from Nuevo León, Mexico - a preliminary study. BMC Obesity, 4 (1). pp. 1-7. ISSN 2052-9538