Antioxidant activity and influence of Citrus byproduct extracts on adherence and invasion of Campylobacter jejuni and on the relative expression of cadF and ciaB

Castillo, Sandra y Dávila Aviña, Jorge y Heredia, Norma y García, Santos (2017) Antioxidant activity and influence of Citrus byproduct extracts on adherence and invasion of Campylobacter jejuni and on the relative expression of cadF and ciaB. Food Science and Biotechnology, 26 (2). pp. 453-459. ISSN 1226-7708

[img]
Vista previa
Texto
219.pdf - Versión Publicada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB) | Vista previa
Tipo de elemento: Article
Palabras claves no controlados: Campylobacter; Adhesión; Invasión; Extracto de cítricos; Actividad antimicrobiana; Actividad antioxidante.
Materias: Q Ciencia > QR Microbiología
Divisiones: Ciencias Biológicas
Usuario depositante: Editor Repositorio
Creadores:
CreadorEmailORCID
Castillo, SandraNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Dávila Aviña, JorgeNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Heredia, NormaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
García, SantosNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 09 Abr 2024 15:03
Última modificación: 09 Abr 2024 15:03
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/27227

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year