Antioxidant activity and influence of Citrus byproduct extracts on adherence and invasion of Campylobacter jejuni and on the relative expression of cadF and ciaB
Castillo, Sandra y Dávila Aviña, Jorge y Heredia, Norma y García, Santos (2017) Antioxidant activity and influence of Citrus byproduct extracts on adherence and invasion of Campylobacter jejuni and on the relative expression of cadF and ciaB. Food Science and Biotechnology, 26 (2). pp. 453-459. ISSN 1226-7708
|
Texto
219.pdf - Versión Publicada Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (1MB) | Vista previa |
URL o página oficial: http://doi.org/10.1007/s10068-017-0062-x
Tipo de elemento: | Article | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Palabras claves no controlados: | Campylobacter; Adhesión; Invasión; Extracto de cítricos; Actividad antimicrobiana; Actividad antioxidante. | |||||||||||||||
Materias: | Q Ciencia > QR Microbiología | |||||||||||||||
Divisiones: | Ciencias Biológicas | |||||||||||||||
Usuario depositante: | Editor Repositorio | |||||||||||||||
Creadores: |
|
|||||||||||||||
Fecha del depósito: | 09 Abr 2024 15:03 | |||||||||||||||
Última modificación: | 09 Abr 2024 15:03 | |||||||||||||||
URI: | http://eprints.uanl.mx/id/eprint/27227 |
Actions (login required)
Ver elemento |