Diet Cultural Patterns and Food Sensitization In Monterrey, México.

Galindo Jaime, Gabriela y Arias Cruz, Alfredo y González Díaz, Sandra Nora y Canseco González, Carlos (1998) Diet Cultural Patterns and Food Sensitization In Monterrey, México. Annals of allergy, asthma & immunology, 80 (1). p. 100. ISSN 1081-1206

[img]
Vista previa
Texto
Escaneo0030.pdf - Versión Publicada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (1MB) | Vista previa

Resumen

Food Allergy occurs in aproximately in 7% of the general population, in Monterrey, Mexico are few epidemiological studies regarding this issue.

Tipo de elemento: Article
Materias: R Medicina > RC Medicina Interna, Psiquiatría, Neurología
Divisiones: Medicina
Usuario depositante: Dra. med Sandra Nora González Díaz
Creadores:
CreadorEmailORCID
Galindo Jaime, GabrielaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Arias Cruz, AlfredoNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
González Díaz, Sandra NoraNO ESPECIFICADOorcid.org/0000-0002-3612-0042
Canseco González, CarlosNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 21 Feb 2020 21:17
Última modificación: 27 Oct 2020 02:23
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/18554

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year