Comparison of Chemical Composition, Physicochemical Parameters, and Antioxidant and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Cultivated and Wild Mexican Oregano Poliomintha longiflora Gray

Mora Zúñiga, Alma Elisa y Treviño Garza, Mayra Zulema y Amaya Guerra, Carlos Abel y Galindo Rodríguez, Sergio Arturo y Castillo, Sandra y Martínez Rojas, Enriqueta y Rodríguez Rodríguez, José y Báez González, Juan Gabriel (2022) Comparison of Chemical Composition, Physicochemical Parameters, and Antioxidant and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Cultivated and Wild Mexican Oregano Poliomintha longiflora Gray. Plants, 11. pp. 1-10. ISSN 2223-7747

[img]
Vista previa
Texto
23960.pdf - Versión Publicada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (488kB) | Vista previa
URL o página oficial: http://doi.org/10.3390/plants11141785
Tipo de elemento: Article
Palabras claves no controlados: aceite de orégano, actividad antioxidante, orégano mexicano Poliomintha longiflora, orégano silvestre, orégano cultivado
Materias: Q Ciencia > QK Botánica
Divisiones: Ciencias Biológicas
Usuario depositante: Editor Repositorio
Creadores:
CreadorEmailORCID
Mora Zúñiga, Alma ElisaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Treviño Garza, Mayra ZulemaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Amaya Guerra, Carlos AbelNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Galindo Rodríguez, Sergio ArturoNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Castillo, SandraNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Martínez Rojas, EnriquetaNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Rodríguez Rodríguez, JoséNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Báez González, Juan GabrielNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 26 Sep 2022 20:23
Última modificación: 23 Ene 2023 21:43
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/23960

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year