Comparison of Chemical Composition, Physicochemical Parameters, and Antioxidant and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Cultivated and Wild Mexican Oregano Poliomintha longiflora Gray
Mora Zúñiga, Alma Elisa y Treviño Garza, Mayra Zulema y Amaya Guerra, Carlos Abel y Galindo Rodríguez, Sergio Arturo y Castillo, Sandra y Martínez Rojas, Enriqueta y Rodríguez Rodríguez, José y Báez González, Juan Gabriel (2022) Comparison of Chemical Composition, Physicochemical Parameters, and Antioxidant and Antibacterial Activity of the Essential Oil of Cultivated and Wild Mexican Oregano Poliomintha longiflora Gray. Plants, 11. pp. 1-10. ISSN 2223-7747
|
Texto
23960.pdf - Versión Publicada Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives. Download (488kB) | Vista previa |
URL o página oficial: http://doi.org/10.3390/plants11141785
Tipo de elemento: | Article | |||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Palabras claves no controlados: | aceite de orégano, actividad antioxidante, orégano mexicano Poliomintha longiflora, orégano silvestre, orégano cultivado | |||||||||||||||||||||||||||
Materias: | Q Ciencia > QK Botánica | |||||||||||||||||||||||||||
Divisiones: | Ciencias Biológicas | |||||||||||||||||||||||||||
Usuario depositante: | Editor Repositorio | |||||||||||||||||||||||||||
Creadores: |
|
|||||||||||||||||||||||||||
Fecha del depósito: | 26 Sep 2022 20:23 | |||||||||||||||||||||||||||
Última modificación: | 23 Ene 2023 21:43 | |||||||||||||||||||||||||||
URI: | http://eprints.uanl.mx/id/eprint/23960 |
Actions (login required)
Ver elemento |