Changes in phenolics and antioxidant capacity during short storage of ready-to-drink green tea (Camellia sinensis) beverage at commercial conditions

Urías Orona, Vania y Niño Medina, Guillermo (2019) Changes in phenolics and antioxidant capacity during short storage of ready-to-drink green tea (Camellia sinensis) beverage at commercial conditions. Bragantia, 78 (1). pp. 141-145. ISSN 0006-8705

[img]
Vista previa
Texto
28036.pdf - Versión Publicada
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (485kB) | Vista previa
Tipo de elemento: Article
Palabras claves no controlados: Camellia sinensis; Fenoles totales; Catequinas totales; No catequinas totales; Capacidad antioxidante DPPH; Almacenamiento corto.
Materias: T Tecnología > TP Tecnología Química
Divisiones: Salud Pública y Nutrición
Usuario depositante: Editor Repositorio
Creadores:
CreadorEmailORCID
Urías Orona, Vaniaurias.oronavn@uanl.edu.mxorcid.org/0000-0003-0430-9438
Niño Medina, GuillermoNO ESPECIFICADONO ESPECIFICADO
Fecha del depósito: 05 Sep 2024 20:25
Última modificación: 05 Sep 2024 20:25
URI: http://eprints.uanl.mx/id/eprint/28036

Actions (login required)

Ver elemento Ver elemento

Downloads

Downloads per month over past year