Up a level |
Campos Góngora, Eduardo y González Martínez, María Teresa y López Hernández, Abad Arturo y Arredondo Mendoza, Gerardo Ismael y Ortega Villarreal, Ana Sofía y González Martínez, Blanca Edelia (2023) Histamine and Tyramine in Chihuahua Cheeses during Shelf Life: Association with the Presence of tdc and hdc Genes. Molecules, 28 (3007). pp. 1-12. ISSN 1420-3049
Herrera, Katya y Maldonado Ruiz, Roger Alexis y Camacho Morales, Alberto y De la Garza, Ana Laura y Castro García, Heriberto (2023) Maternal methyl donor supplementation regulates the effects of cafeteria diet on behavioral changes and nutritional status in male offspring. Food & Nutrition Research, 67. pp. 1-13. ISSN 1654-661X
Heya, Michel Stéphane y García Ponce, Romario y Medina Soto, Beatriz Amari y Verde Star, María Julia y Soto Domínguez, Adolfo y García Hernández, David Gilberto y Saucedo Cárdenas, Odila y Hernández Salazar, Marcelo y Guillén Meléndez, Gloria Arely (2023) Green Alternatives in Treatment of Liver Diseases: the Challenges of Traditional Medicine and Green Nanomedicine. Chemistry & Biodiversity, 20 (10). pp. 1-9. ISSN 1612-1872
Nava González, Edna Judith y Pineda González, Wendy Samantha y Gutiérrez López, Myriam y Chavero Torres, Magdalena Soledad y González Guevara, Erika y Negrete López, Nohemí Liliana y Jasso Medrano, José Luis (2023) Preferencias alimentarias en alumnos universitarios del área de nutrición: estudio transversal. Salud Pública y Nutrición, 22 (2). pp. 42-46. ISSN 1870-0160
Ruíz López, Felipe de Jesús y Espinosa Rodríguez, Bryan Alejandro y Silva Mares, David Arturo y González Martínez, Blanca Edelia y López Cabanillas Lomelí, Manuel y Méndez López, Luis Fernando y Vázquez Rodríguez, Jesús Alberto (2023) In silico identification of peptides with PPARγ antagonism in protein hydrolysate from rice (Oryza sativa). Pharmaceuticals, 16 (3). pp. 1-11. ISSN 1424-8247