Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Tipo de elemento | No agrupado
Jump to: Article
Número de elementos: 9.

Article

Méndez Zamora, Gerardo y López Puga, Jocelyn Cyan y Valadez Pineda, Alondra y Kawas Garza, Jorge R. y Hernández Martínez, Sara Paola y Sobrevilla Hernández, Gustavo y Rico Costilla, Daniela Saraí y Sinagawa García, Sugey Ramona (2021) Producción de leche de cabra en México y uso de aceites esenciales de plantas aromáticas en su producción. TECNOCIENCIA Chihuahua, 15 (3). pp. 234-245. ISSN 1870-6606

López Puga, Jocelyn Cyan y Rico Costilla, Daniela Saraí y Sobrevilla Hernández, Gustavo y Moreno Degollado, Gustavo y Kawas Garza, Jorge R. y Méndez Zamora, Gerardo (2021) Effects of copper levels on goat carcass traits and meat quality. Small ruminant research, 203. p. 106491. ISSN 0921-4488

Franco Molina, Moisés Armides y Santana Krimskaya, Silvia Elena y Cortés García, Baltazar y Sánchez Aldana Pérez, Jorge Alejandro y García Jiménez, Oscar y Kawas Garza, Jorge R. (2021) Fatal Case of Rabies in a Captive White-Tailed Deer: A Case Report from Chiapas, Mexico. Tropical Medicine and Infectious Disease, 6 (3). pp. 1-5. ISSN 2414-6366

García Mazcorro, José Francisco y Ishaq, S.L. y Rodríguez Herrera, M.V. y García Hernández, C.A. y Kawas Garza, Jorge R. y Nagaraja, T.G. (2020) Review: Are there indigenous Saccharomyces in the digestive tract of livestock animal species? Implications for health, nutrition and productivity traits. Animal, 14 (1). pp. 22-30. ISSN 1751-7311

Hernández Coronado, Ana Cecilia y Silva Vázquez, Ramón y Rangel Nava, Zayd Eliud y Hernández Martínez, Carlos Alberto y Kawas Garza, Jorge R. y Hume, Michael E. y Méndez Zamora, Gerardo (2019) Mexican oregano essential oils given in drinking water on performance, carcass traits, and meat quality of broilers. Poultry Science, 98 (7). pp. 3050-3058. ISSN 0032-5791

García Mazcorro, José Francisco y Lage, Nara N. y Mertens Talcott, Susanne U. y Talcott, Stephen y Chew, Boon y Dowd, Scot E. y Kawas Garza, Jorge R. y Noratto, Giuliana D. (2018) Effect of dark sweet cherry powder consumption on the gut microbiota, short-chain fatty acids, and biomarkers of gut health in obese db/db mice. PeerJ, 6. pp. 1-31. ISSN 2167-8359

Román Valdez, Raúl y González Saldívar, Fernando y Cantú Ayala, César y Kawas Garza, Jorge R. y Uvalle Sauceda, José Isidro y Marmolejo Monsiváis, José Guadalupe y Estrada Castillón, Eduardo (2017) Estructura poblacional de Ovis canadensis weemsi goldman, 1937 en la isla El Carmen, Baja California Sur. Revista Mexicana de Ciencias Forestales, 7 (34). pp. 69-83. ISSN 2448-6671

González Saldívar, Fernando y Ontiveros Chacón, Juan Carlos y Uvalle Sauceda, José Isidro y Moreno Degollado, Gustavo y Kawas Garza, Jorge R. (2013) Evaluación del aumento en peso de cervatos cola blanca alimentados con diferentes fórmulas lácteas. Revista mexicana de ciencias forestales, 4 (17). pp. 72-83. ISSN 2448-6671

Andrade Montemayor, Héctor y García Gasca, Teresa y Kawas Garza, Jorge R. (2009) Ruminal fermentation modification of protein and carbohydrate by means of roasted and estimation of microbial protein synthesis. Revista Brasileira de Zootecnia, 38 (spe). pp. 277-291. ISSN 1516-3598

esta lista se generó en Thu Apr 25 02:03:09 2024 MDT.