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Article

Rodriguez Jimenez, Jenny y Amaya Guerra, Carlos Abel y Báez González, Juan y Aguilera González, Carlos Javier y Urias Orona, Vania y Nino Medina, Guillermo (2018) Physicochemical, Functional, and Nutraceutical Properties of Eggplant Flours Obtained by Different Drying Methods. Molecules, 23 (12). pp. 1-13. ISSN 1420-3049

Ruiz Gutiérrez, Martha Graciela y Amaya Guerra, Carlos Abel y Quintero Ramos, Armando y Pérez Carrillo, Esther y Meléndez Pizarro, Carmen O. (2017) Use of Red Cactus Pear (Opuntia ficus-indica) Encapsulated Powder to Pigment Extruded Cereal. Journal of Food Quality, 2017. pp. 1-12. ISSN 0146-9428

Sánchez Madrigal, Miguel Ángel y Amaya Guerra, Carlos Abel y Quintero Ramos, Armando y Báez González, Juan Gabriel y Núñez González, María Adriana y Ruiz Gutiérrez, Martha Graciela y Garzón Tiznado, José Antonio (2017) Ultrasound-assisted extraction of fructans from agave (Agave tequilana Weber var. azul) at different ultrasound powers and solid-liquid ratios. Food Science and Technology, 37 (2). pp. 261-268. ISSN 0101-2061

Neder Suárez, David y Amaya Guerra, Carlos Abel y Quintero Ramos, Armando y Pérez Carrillo, Esther y Alanís Guzmán, María Guadalupe de Jesús y Báez González, Juan y García Díaz, Carlos Leonel y Núñez González, María Adriana y Lardizábal Gutiérrez, Daniel y Jiménez Castro, Jorge (2016) Physicochemical changes and resistant-starch content of extruded cornstarch with and without storage at refrigerator temperatures. Molecules, 21 (8). p. 1064. ISSN 1420-3049

Ruiz Gutiérrez, Martha Graciela y Amaya Guerra, Carlos Abel y Quintero Ramos, Armando y Pérez Carrillo, Esther y Ruiz Anchondo, Teresita y Báez González, Juan y Meléndez Pizarro, Carmen (2015) Effect of Extrusion Cooking on Bioactive Compounds in Encapsulated Red Cactus Pear Powder. Molecules, 20 (5). pp. 8875-8892. ISSN 1420-3049

Amaya Guerra, Carlos Abel y Alanís Guzmán, María Guadalupe de Jesús (2009) Efectos de la fortificación de tortillas en el desarrollo cerebral de ratas de laboratorio. Ciencia UANL, 12 (3). ISSN 1405-9177

Tesis

Amaya Guerra, Carlos Abel (2003) Efectos de la fortificación y enriquecimiento de tortillas regulares y de maíz de alta calidad proteica en el desarrollo fisiológico, cerebral y desempeño en el aprendizaje de ratas de laboratorio. Doctorado thesis, Universidad Autónoma de Nuevo León.

esta lista se generó en Thu Apr 2 02:15:33 2020 CDT.